Vi är nöjda när du är nöjd

Vi gillar verkligen att lämna referenser eftersom vi vet hur våra kunder kommer att prata om oss. Vi vill också tacka er som är våra kunder - tack vare er och era fina rekommendationer har Katarinas Städtjänst vuxit fort.

Vi har utökat personalstyrkan och tar nu på oss fler och större uppdrag. Men det personliga engagemanget och ambitiositeten växer vi aldrig ifrån. Det kan du lita på!

Så här uttalar sig några av våra nöjda kunder
 

Christian Werdin, Fastighetsmäklare - Svensk Fastighetsförmedling
"Vi känner oss trygga med att rekommendera våra köpare och säljare att anlita Katarinas Städtjänst. Flexibel och enkel beställning och flyttstädningen alltid blir utförd med hög kvalité."

Håkan André, VD - André med Vänner
"Våra lokaler är alltid rena och känns fräscha vilket betyder mycket eftersom vi har många kundbesök och vill inge ett proffsigt intryck. Vi kan varmt rekommendera Katarinas Städtjänst."

Eric Häll, VD - AB CEDO
"Ett tag provade vi ett annat städföretag till ett något lägre pris, men bytte snart tillbaka för att hos Katarinas Städtjänst får vi alltid ett förstklassigt arbete utfört av trevlig och duktig personal."

Johan Lyckton, VD - Varbergs Skyltgravyr AB
"Vi känner oss trygga när vi anlitar Katarinas Städtjänst. Arbetet utförs lugnt, proffsigt och med stort hänsynstagande. Helt underbara tjejer som kommer till oss varje vecka."

Hallands Kulturhistoriska Museum
"En städfirma i tiden, med stor lyhördhet  mot kund."

Ewa Levin, Privatkund
"De har ett kolossalt högt tempo, och när jag kommer in lägger jag märkte till att de varit så noggranna och omtänksamma och även ibland gjort det där lilla extra, som gör mig glad!"

Jessica Hård, Privatkund
"Vi är en av deras första kunder och är många år senare, fortfarande lika nöjda. Städarna är trevliga, pålitliga, noggranna och flexibla. Jag är så glad för att jag har hittat de bästa!"

Lise Hällström, Privatkund
"Vi har anlitat Katarinas Städtjänst i 8 år och är mycket nöjda. Vi får tid över till roligare saker och slipper tänka på städningen alls och det förgyller verkligen vår vardag. Ni är väldigt pålitliga, prisvärda, flexibla och har ett fantastiskt kundfokus!"