Ett rent hem och mer fritid

Många funderar länge på saken innan de bestämmer sig för att prova att ta hjälp av en städfirma. Det tycker vi är synd. Det är ju bara att prova!

På Katarinas Städtjänst behöver du som privatkund inte fylla i några krångliga avtal eller binda upp dig för en viss tid. Vi städar så länge du är nöjd.

Prisexempel hemstädning

Hemstädning kostar 200:- per timme efter Rut-avdrag. Ett tillägg för städmaterial är 25:- per månad om du har städning varannan vecka och 50:- i månaden om du har städning varje vecka.

Den totala kostnaden beror på hur många timmar som behövs för att göra dig nöjd och ditt hem fläckfritt. Vi skräddarsyr våra tjänster utefter dina önskemål och behov. Ring oss så kan vi ge dig en mer exakt prisbild.

Våra kunder ska känna sig trygga

Självklart har vi företagsförsäkring och tystnadsplikt så att du som kund kan känna dig trygg när du lämnar ditt hem i våra händer. Läs mer om vår trygghet för dig och oss. 

Katarinas höga standard och vår noggranna och trevliga städpersonal är den största anledningen till att våra kunder är så nöjda. Läs mer om hur du går tillväga för att anlita oss.